Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

Zaterdag 20 april mochten de dames van De Zwerver na drie weken niet gespeeld te hebben weer aantreden thuis tegen SVS'65. De uit wedstrijd werd gewonnen met 1-3 maar we wisten dat dit geen makkelijke pot ging worden. Helaas kampen we met wat blessures, maar we gingen ervoor! Na 8 minuten speeltijd schoot Evi vanuit een corner van Grada de 1-0 binnen. Blijdschap, maar we wisten ook, we zijn er nog lang niet. 4 minuten later schoot Chadida met een prachtig afstandsschot de 2-0 binnen. SVS bleef goed door voetballen en De Zwerver verslapte waardoor de bal in de 16de minuut bij Sanne in het net hing. We gingen met 2-1 de rust in. Na de rust schoot SVS in de 49ste minuut de gelijkmaker binnen. Waar we normaal gesproken zouden moeten gaan knokken raakte we het spel totaal kwijt. Er kwamen nog veel kansen voor ons, maar de bal wilde niet meer achter de goede keepster van SVS landen. In de 87ste minuut kwam Sanne net een paar centimeter te kort om de 2-3 buiten het doel te houden. Met nog 3 minuten op de klok knokte de meiden van De Zwerver zich richting het doel van SVS, was er chaos voor het doel want de meiden van SVS wilden uiteraard de punten meenemen, maar wist Evi de 3-3 binnen te tikken! 30 seconde later floot de scheidsrechter de wedstrijd af. De meiden speelden 12 wedstrijden waarvan 10 gewonnen en 2 gelijkspel. We zijn nog steeds ongeslagen, maar moeten de komende wedstrijden blijven strijden! We hopen dat de blessures snel herstellen, iedereen goed komt trainen en 100% inzet blijft geven.🔴⚫️⚽️