JO11-1 wint Toernooi bij VV Alblasserdam

1 juni 2024 18:30

Toernooi bij VV Alblasserdam JO11-1

We begonnen het toernooi tegen een oude bekende vv Rijsoord.. wind tegen, maar toch na onwennig voetbal een gelijkspel 1-1.
De 2e wedstrijd was al snel die was tegen sv Bolnes.. ze verdedigden erg goed,maar we konden er door komen en voor dat we het wisten stonden we voor met 2-0.
De 3e wedstrijd was tegen vv Sliedrecht ook een bekende van onze competitie en die waren ons niet vergeten..
Met maar liefst 7-0 waren we ijzersterk en kregen we vleugels…
De volgende wedstrijd was tegen vv Hardinxveld een goed en sterk team met een iets te luidruchtige trainer… maar dat kon ons niks schelen we waren gebrand om te winnen!
En dat lukte met 5-0 !
We stonden bovenaan en konden we met een gouden beker en medaille heerlijk genieten van een verdiend patatje!
VV Alblasserdam bedankt voor een gezellig en goed georganiseerd toernooi 🔴⚫️⚽️