Arthur Dorré nieuwe trainer VV De Zwerver 2

5 juni 2024 7:45

Arthur Dorré nieuwe trainer VV De Zwerver 2

VV De Zwerver is verheugd om aan te kondigen dat Arthur Dorré met ingang van het seizoen 2024/2025 de nieuwe trainer wordt van het tweede elftal. Arthur is geen onbekende voor de club; hij heeft in het verleden al een succesvolle samenwerking met VV De Zwerver gehad.

"Wij zijn ontzettend blij met de terugkeer van Arthur," zegt bestuurslid Technische Zaken Jeroen Korteweg van De Zwerver. "Zijn ervaring en kwaliteiten maken hem de ideale persoon om onze ambities waar te maken. We hebben het volste vertrouwen in hem en kijken uit naar het komende seizoen."

Arthur Dorré zelf is ook enthousiast over zijn terugkeer: "Ik ben zeer verheugd om weer deel uit te maken van De Zwerver. Ik ken de club en haar cultuur goed en kijk ernaar uit om samen met het team mooie resultaten te behalen."

Naast Arthur blijft ook Rein de Bruijn actief als assistent trainer bij het tweede elftal. Met zijn verlengde aanstelling wordt het succesvolle duo van weleer weer in ere hersteld. "Het voelt goed om weer samen te werken met Arthur," zegt Rein de Bruijn. "We hebben in het verleden al veel bereikt en ik ben ervan overtuigd dat we dit succes kunnen voortzetten."

De technische commissie en bestuur kijken uit naar de samenwerking met Arthur en Rein en wensen hen veel succes in het komende seizoen.