Mo17-Heerjansdam regiocup

29 juni 2021 22:00

🚩 Afgelopen zaterdag de uitwedstrijd van MO17 tegen Heerjansdam MO17.
We waren zwaar gehavend, Qwyneth, Moos, Noa, Lotte en Noura waren er niet. Er waren drie meiden van MO15 bij die er al een hele wedstrijd op hadden zitten en hier ook weer heel de wedstrijd speelden, te weten, Rowena, Sharon, Quinty en natuurlijk Nienke. Het veld was heel slecht, de bal stuiterde alle kanten op. Nikki maakte de 0-1 door een fout achterin bij Heerjansdam. Verder gebeurde er niet veel op een paar schotenvan afstand na aan beide kanten. Na de ruste maakte Touriya de 0-2 en was het klaar. Het enige minpuntje was de blessure van Touriya. Hopelijk valt het mee. 5 minuten voor tijd maakte Tess van MO13 zelfs haar debuut. Klasse Tess goed gedaan.
Op naar volgend seizoen waar we MO19 gaan worden met Nienke en Faye Knook er bij ⚫🔴⚽🏆