Sponsors

Coronaregels

4 november 2021 17:45


Beste leden,

Zoals een ieder gisterenavond heeft kunen horen is de controle van de corona toegangspas niet verplicht gesteld om op het sportcomplex te komen. Dat is een mooi bericht, waar wij als bestuur blij mee zijn. Zo kunnen we allemaal gewoon fijn voetballen en van het mooie voetbalspel genieten.

Alleen ....

De coronatoegangspas is wel verplicht gesteld, met verscherpte controle, voor toegang tot kantine, kleedkamers en toiletten. We zullen hier als De Zwerver ook aan moeten voldoen. Om er nu voor te zorgen dat de kantine gewoon open kan blijven de komende weken hebben we een ieders hulp nodig om ervoor te zorgen dat er ook daadwerkelijk controle op de corona toegangspas komt. We begrijpen als bestuur dat dit geen populaire bezigheid is, maar het is de enige mogelijkheid om onze gezellige kantine op De Schans toegankelijk te houden. Vandaar de hulpvraag. We willen graag aan alle leden vragen om zich op te geven om in een tijdslot van een uur of 2 uur hierbij te helpen om deze controle uit te voeren. Laat je beschikbaarheid weten op de zaterdagochtend en middag via algemenezaken@vvdezwerver.nl

Alleen met zijn allen houden we de Schans open voor het zien van een mooi potje voetbal voetbal met daarnaast een gezellig hapje en drankje!

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!