BEDANKT!

20 juni 2022 17:00

Bedankt!
Wat hebben wij genoten afgelopen zaterdag. De wedstrijd van het jaar, de finale van de nacompetitie. Dit hadden we in februari niet zien aankomen, toen we weer begonnen met voetballen na de lange winterstop. Via deze weg willen wij als spelersgroep en staf van het eerste een aantal mensen bedanken.
De afgelopen weken zijn wij als spelers en staf ontzettend vooruit geduwd door de supporters van De Zwerver en kwamen wij in de welbekende flow terecht. De spandoeken en het vuurwerk gaven ons echt een boost! Wij willen alle supporters echt ontzettend bedanken voor alle inzet, maar drie personen willen we graag een speciaal dankwoord geven. Simon, Bas (vd Rhee) en Stephan, fantastisch wat jullie gedaan hebben!
Daarnaast ook een dank naar het bestuur voor de organisatie van een hele mooie dag. Van bus tot pizza en van AA’tjes tot bier, het was een topdag. De bloemen staan bij de meeste spelers prachtig in de huiskamer, dat kan niet anders.
Het hele jaar worden er (prachtige) foto’s gemaakt en hebben we een cameraman die elke aanval filmt. Ontzettend leuk om dat ieder weekend weer terug te zien. Dank jullie wel, Miranda, Gijsbert en Peter.
Uiteraard zijn er nog heel veel andere mensen die op wat voor manier invloed gehad hebben op dit resultaat. Uiteindelijk hebben we dit met de hele club voor elkaar gekregen en dat was ook te zien hoe veel betrokken mensen er langs de lijn stonden in Dinteloord.
Namens alle spelers en stafleden wensen we iedereen een fijne vakantie en we hopen jullie allemaal weer in augustus langs de lijn te zien op De Schans!
Joery van der Waal