Pupillenkamp leuke afsluiting van het seizoen🔴⚫️

10 juli 2022 20:15

🚩Afgelopen weekend vrijdag 1 juli was het eindelijk zover. Het welbekende tentenkamp van De Zwerver. 65 kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar hadden zich opgegeven voor dit geweldige kamp met superleiding. Het kamp kan alleen maar een succes worden door de kids. De kinderen werden netjes ontvangen door Gijsbert & co. Om vervolgens door een trainer door te worden verwezen naar de kleedkamers waar men zou bivakkeren voor de komende nacht. Lek luchtbed of complete bedden kwamen uit de hoge hoed. Kleine kids en hele grote luchtbedden. Dit leidde tot mooie taferelen. Toen iedereen gesetteld was zouden we beginnen met het theedoekenspel helaas gooide de regen roet in het eten, maar door een goede improvisatie van leider Luuk konden we beginnen met de teamindeling. En daarna eten. Uiteraard was dit aardappels, groente en vlees. Nee natuurlijk niet het was Patat met snacks. Vervolgens konden de kids zich vermaken op de stormbaan en glijbaan en werden er nog vele leuke spelletjes gespeeld of muziek in de kleedkamers. Rond 21.00 kwam de eerste ronde pizza’s voor de jonkies en voor de ouderen rond 22.00. Voetballen werd er echt overal gedaan ook logisch op een voetbalvereniging. Kids konden lekker marshmallows en worstjes roosteren onder toeziend oog van Gijsbert en Matthias.
Leidster Enza lag al lekker te ronken met haar team Jo-7 en Jo-8 ging ook naar bed na wat kleine bedreigingen van leider Versteeg over extra trainingen. De ouderen gingen nog lekker door met keten en om 03.55 sliep iedereen. Dit was van korte duur want om 06.00 stond jo-9 al weer naast het bed van de leiding. Paar Donald duckies verder en 07.00 werden ze losgelaten. Om 8.30 zaterdag werd ontbijt geserveerd met dank aan Nella, Miranda en Berthina, Fiene en Evi. Vervolgens waren er nog leuke spellen en sloten de mini’s ook nog aan. Om 11.00 waren de wedstrijden van ouders tegen de kids waarbij de ouders uiteraard het merendeel van de wedstrijden hebben gewonnen. Er werd afgesloten met de uitreiking van een cheque voor KiKa en een ijsje en suikerspin. Iedereen ging moe en voldaan naar huis. Waarbij de leiding ook lekker ging slapen.

📸Miranda Ducaat