Actie reclameborden beëindigd

4 augustus 2022 21:45

Actie reclameborden beëindigd
De actie die enkele maanden geleden is gestart om nieuwe reclameborden langs het hoofdveld te verkrijgen is zeer goed geslaagd. Met medewerking van diverse leden zijn wij er gezamenlijk in geslaagd om de doelstelling te bereiken. Nadat de laatste leveringen gedaan zijn, zal de gehele boarding rondom het veld weer gevuld zijn. En ook de rij bovenop de tribune zal dan weer compleet zijn. Het is dus een groot succes geworden. Dit levert onze club weer de nodige sponsorinkomsten op.
Wij verwelkomen alle nieuwe sponsors en bedanken alle leden die een bijdrage aan de actie hebben geleverd.
De actie is hiermede beëindigd en daarmee ook de speciale voorwaarden die hier aan verbonden waren, zoals de speciale actieprijs voor het maken van de borden.
Hiermee is niet gezegd dat er geen nieuwe borden meer geplaatst kunnen worden. Er wordt naar mogelijkheden gezocht om andere plaatsen in te richten waar reclameboden geplaatst kunnen worden. Hierover later meer. U kunt dus gewoon doorgaan met tips door te geven aan de sponsorcommissie als u in uw omgeving kansen ziet om een bordsponsor te interesseren.
Ab van Driel en Jaap Roodnat Sponsorcommissie reclameborden