Zaterdag 15 juni is de kantine van 16.00-20.00 geopend

14 juni 9:45  Zaterdag 15 juni is de kantine van 16.00-20.00 geopend.

*De Zwerver benoemt Fiene Groenendijk (17) als trainster van Mo17*

13 juni 16:00  *De Zwerver benoemt Fiene Groenendijk (17) als trainster van Mo17* Met trots kondigt De Zwerver aan dat Fiene Groenendijk (17) is aangesteld als de nieuwe trainster van het Mo17-team. Fiene is geen onbekende binnen De Zwerver; haar sportiviteit, kennis en enthousiasme maken haar tot een geliefd lid van De Zwerver-familie. Fiene is reeds een paar jaar actief als trainster van de mini's. 'Haar inzet wordt door iedereen gewaardeerd'. Hoewel Fiene door blessureleed niet langer in staat is om zelf te voetballen, blijft haar passie voor de sport en De Zwerver onverminderd groot. Haar ervaring en toewijding aan het team maken haar de ideale kandidaat voor deze rol. 'Het bestuur heeft het volste vertrouwen in Fiene's capaciteiten als jonge trainster en zal haar waar nodig vollledig ondersteunen en begeleiden. We kijken ernaar uit om te zien hoe zij het Mo17-team verder zal ontwikkelen en inspireren', aldus René Struijs namens het bestuur van De Zwerver. *Meiden gezocht* Wil je ook voetballen in dit meiden team en ben je tussen de 14 en 17 jaar, meld je aan bij De Zwerver via [email protected] en kom in contact met Fiene en het De Zwerver Mo17 team.

HET SINGLE DARTS TOERNOOI KOMT WEER NAAR DE SCHANS! 🔥

10 juni 16:45  HET SINGLE DARTS TOERNOOI KOMT WEER NAAR DE SCHANS! 🔥 13 juli is het zover! Het single darts toernooi komt weer naar de Schans! Het vorige jaar druk bezochte toernooi krijgt een tweede editie en iedereen is weer van harte welkom! 🥳 Schrijf je in via WhatsApp op 0651711601 of in de kantine op de club! TOT DAN! 👀

SELECTIENIEUWS DE ZWERVER 2024-2025

8 juni 21:15  Nieuwe versterkingen voor De Zwerver – Selectie compleet De Zwerver heeft voor komend seizoen haar selectie versterkt met Michel Vredenborg, Tresor Boungard, Jander Siereveld, Damiën Vane, Chantiënne de Jong en Armando Bascuas. Met deze aanwinsten en de nieuwe trainersstaf is de selectie van De Zwerver voor het komende seizoen nagenoeg compleet. Michel Vredenborg (24) maakt de overstap vanaf Dilettant. Hij heeft zich bij zijn vorige clubs bewezen als een multifunctionele speler. De oud-speler van Feyenoord BVO, NAC BVO, SC Feyenoord, DCV en Dilettant stond al langer in de belangstelling van De Zwerver. De linksbenigevoetballer kan op verschillende posities uit de voeten. Tresor Boungard (34) komt over van DHV waar hij jarenlang actief is geweest. De verdediger die zowel centraal als rechts uit de voeten kan, is met zijn ervaring een welkome versterking voor onze selectie. Jander Siereveld (19) treedt met zijn overgang in de voetsporen van zijn vader Jacco, die een rijk verleden heeft bij De Zwerver. De lange centrale verdediger komt over van Hardinxveld, waar hij afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal heeft gemaakt. Damiën Vane (31) komt over van Sporting '70 in Utrecht, nadat hij in Papendrecht is komen wonen. Hij kan op alle posities aan de linkerkant uit de voeten. Chantiënne de Jong (Bolnes O23) en Armando Bascuas (3e elftal De Zwerver) gaan tevens volgend seizoen voor hun kans bij de selectie. De technische commissie is zeer verheugd met alle aanwinsten en heet ze dan ook van harte welkom bij de club. Met deze versterkingen en de nieuwe trainersstaf is de selectie voor het komende seizoen compleet. Het bestuur bedankt de technische commissie voor hun intensieve inzet bij het samenstellen van een diverse en getalenteerde selectie voor het komende seizoen. Het bestuur en de technische commissie kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de start van de nieuwe competitie.

🚩Vrouwen 1 wint toernooi bij Dilettant

8 juni 18:45  🚩Vrouwen 1 wint toernooi bij Dilettant Vrouwen 1 is al meerdere keren uitgenodigd om bij Dilettant een toernooi te komen spelen. Helaas waren wij altijd verhinderd, maar dit jaar lukte het wel om mee te spelen. 15 meiden waren present waardoor we 2 teams hadden die om de beurt speelden. In totaal deden er 9 teams mee. Het was een zeer goed georganiseerd toernooi waar onze dames het seizoen mooi afsloten door eerste te worden. Na het toernooi kregen we een lekkere bbq aangeboden waarna de DJ aan ging en het feest waarschijnlijk nog tot de laatste pont zal duren.🔴⚫️⚽️

NACOMPETITIE: GVV’63 2 - DE ZWERVER 2 🔥

7 juni 19:15  NACOMPETITIE: GVV’63 2 - DE ZWERVER 2 🔥 De halve finale van de nacompetitie staat op het programma voor de heren van het Tweede Elftal! 👀 De mannen mogen zich opmaken voor een hevige strijd tegen een sterke tegenstander, GVV’63 uit Gameren 🔥 Bij winst gaan ze door naar de finale volgende week, dus er moet alles aan gedaan worden om de wedstrijd te winnen! SUCCES MANNEN! TOT MORGEN! 🤩