Sponsors

Home

De Zwerver Voetbaldagen 5 en 6 mei 🔴⚫️⚽️

12 april 21:45  🚩 De Zwerver Voetbaldagen🔴⚫️⚽️ Op woensdag 5 mei en donderdag 6 mei worden er twee voetbaldagen voor de jeugd georganiseerd. Iedereen van 6 tot en met 13 jaar is welkom. Deze twee dagen zullen volledig in het teken staan van voetbal en plezier! Geef je zo snel mogelijk op via de mail naar voetbaldagen@vvdezwerver.nl met daarin je naam, geboortedatum en in welk team je voetbalt. Uiteraard zijn niet-leden meer dan van harte welkom. Deelname is gratis.meer »


Grote opkomst mixtoernooi Mini’s en JO7

12 april 21:15  🚩 Afgelopen zaterdagochtend was het zover. Het toernooi van JO7 en de mini’s van de Zwerver. Iedereen had er onwijs veel zin en veel ouders hadden aangegeven te willen helpen. We hadden in totaal 42 kinderen tot 7 jaar. Dit resulteerde in 10 teams en 5 velden. Ieder team had een enthousiaste coach. Plezier stond voorop, maar voor de meeste was winnen toch ook wel heel belangrijk. Er werden wedstrijdjes van 7 minuten gespeeld waarbij de winnaar een veld omhoog ging en de verliezer een veld naar beneden. Er werd gestreden om elke centimeter van de veldjes. Gelukkig hadden we goed en droog weer en hebben we veel blijde gezichten gezien. Iedereen heeft wel een x gewonnen of gescoord en we hopen dat iedereen terugkomt om lid te worden, want bij de voetbal maak je vrienden voor het leven. 🔴⚫️⚽️ 📸 Miranda Ducaat


Open training 3 April🔴⚫️⚽️

9 april 16:00  🚩 De open training van afgelopen zaterdag was wederom een succes. Leuk om te zien dat er elke keer weer nieuwe gezichten bij zijn. Zonder vrijwilligers kunnen we niks, superbedankt voor jullie inzet. In het bijzonder Tim Haksteeg, keeper bij Feyenoord O16. Die op een vrije zaterdag graag nog bij z’n oude cluppie komt om te helpen. De kinderen waren superblij met zijn tips voor het nemen van een goede strafschop 🔴⚫️⚽️ 📸 Miranda Ducaat


Aanstaande zaterdag mix toernooi Mini’s / JO7

8 april 20:00  🚩 Komen jullie ook, neem een vriendje of vriendinnetje mee 🔴⚫️⚽️ Tot zaterdag!


Dani Munoz trainer 2de Vv de Zwerver

2 april 19:30    DANI MUNOZ TRAINER 2DE VV DE ZWERVER Dani Munoz, is vanaf volgende seizoen trainer van het 2e elftal van vv De Zwerver De 35 jarige oud voetballer is op dit moment nog trainer van de JO-19 van De Zwerver, maar zal aan het einde van dit seizoen, het stokje overnemen van de huidige trainer van het 2de, Rein de Bruijn. Dani heeft zowel als speler als aan trainer de nodige ervaring. Dani heeft als speler gespeeld bij FC Dordrecht, Capelle, Xerxes, Nieuw-Lekkerland, Pelikaan en de Zwerver. Als trainer heeft hij diverse jeugdteams onder zijn hoede gehad bij Nieuw-Lekkerland, Papendrecht en De Zwerver.. Dani is eigenaar van Fitkidz. Deze organisatie zorgt er mede voor dat kinderen veel sporten En-of in beweging blijven. Dani geeft hij aan dat hijj toe aan de volgende stap in zijn trainers carrière en dat zijn de senioren. Wij wensen Dani aankomend seizoen veel succes als trainer bij het 2e!  


Vergunning parkeren in Kinderdijk

1 april 18:45  Vanaf donderdag 1 april 2021 is het vergunning parkeren in Kinderdijk weer ingegaan. Leden en bezoekers kunnen dus niet meer parkeren zonder vergunning op de Schansweg.meer »


Open training zaterdag 3 April 🔴⚫️⚽️

31 maart 18:45  Komen jullie ook? ⚽️


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!