GELIJKSPEL VOELT ALS OVERWINNING VOOR DE ZWERVER

26 september 15:00  Zaterdag was het begin van de competitie in het seizoen 2021/2022. Na een “ voetballoos” seizoen zijn de verwachtingen hoog gespannen of dit seizoen wel afgemaakt kan worden. Maar de kop is er af. De Zwerver begon de competitie tegen Roda Boys. Een tegenstander met veel ambities om hoger op te gaan. Op een zonovergoten De Schans tasten beide ploegen elkaar in het eerste kwartier af. Een kopbal van Armand Selmani kon keeper Bas Bijkerk rustig opvangen terwijl aan de andere kant Guido Luiten gevaarlijk werd en werden er 2 corners op rij genomen. In de 12e minuut was het wel raak. Een uitstekende aanval van De Zwerver werd door Jesper Kusters afgewerkt. Maar de goal werd afgekeurd voor (ten onrechte zo bleek op een video) buitenspel. Vlak daarna was het een voorzet van Stef Verloop die door Redouan El Akchaoui op de paal werd geschoten. Na het eerste kwartier kreeg De Zwerver het moeilijk. Roda Boys werd sterker . meer »

Spaaractie van De Plus

21 september 21:30  🚩Beste spaarders De Spaar actie van De Plus. Spaar je club Gezond kan voor De Zwerver veel geld opleveren! Des te meer sponsorpunten er gescand worden des te hoger wordt het uiteindelijke bedrag . Nu is dat scannen niet voor iedereen mogelijk! Vandaar dat er op de bar in de jeugdbestuurskamer een “plus doos” staat waar men de sponsorpunten in kan doen. Hartelijk bedankt als je de moeite neemt om de sponsorpunten op De Schans in te leveren. Bedankt namens de jeugd- en activiteiten commissie van vv De Zwerver 🔴⚫️⚽️

MENTAAL STERK DE ZWERVER GELIJKWAARDIG AAN SLIEDRECHT

21 september 7:15  De vele trouwe Kinderdijkse supporters waren op deze prachtige nazomer zaterdag met gemengde gevoelens naar De Schans afgereisd. Immers de eerdere zware bekernederlagen tegen Sliedrecht zaten nog vers in het geheugen en een gelijkspel of wellicht een kleine nederlaag waren nodig om een kans te maken op de volgende ronde. De sterke 1e klasser die zich door 2 overwinningen al verder gebekerd had begon ook nu weer voortvarend en dat resulteerde al na 9 minuten in de 0-1 toen Dennis Verhoef een voorzet vanaf rechts simpel mocht afronden. meer »

“Facelift” kantine

19 september 12:15  🚩 Degenen die in de kantine geweest zijn hebben het wellicht al gezien. De kantine heeft een “facelift” gekregen in de vorm van nieuwe stoelen en rolgordijnen. De stoelen waren aan vervanging toe na 20 jaar intensief gebruikt te zijn en ook de gordijnen hadden hun beste tijd gehad. Het geheel heeft een nette en rustige uitstraling. Dit alles is mogelijk gemaakt door de club van 100. De club van 100 is een onmisbare ondersteuning van de vereniging. Alle leden van de club van 100 hartelijk bedankt voor jullie bijdrage voor dit jaar! Wil jij ook lid worden van de club van 100? Mail dan naar Claudia van Driel, e-mail: drieletjes@kpnplanet.nl of neem telefonisch contact op met Ab van Driel, tel: 06-33971743.

DE ZWERVER ZET GOEDE START DOOR.

12 september 21:15  Na het gelijkspel tegen buurman Nieuw Lekkerland de vorige week in de bekercompetitie was zaterdag het vervolg tegen Madense Boys uit Made. Een vereniging die op zondag speelt en daarom begon de wedstrijd ’s-middags om 17.00 uur. Een vrij onbekende tegenstander die ook in de 2e klas speelt. Vanaf het begin was het De Zwerver dat een stempel op de wedstrijd zette. In de 2e minuut moest Madense Boys al een aantal corners weggeven. Via goed combinatie voetbal werd de aanval gezocht.meer »

GOEDE START VAN EEN NIEUW SEIZOEN DE ZWERVER.

10 september 8:30  Het was even wennen op zaterdag 4 september. Op een zonovergoten De Schans waren er weer voetbal wedstrijden en er stonden veel toeschouwers langs de lijn. En dat na een “corona” jaar waarin maar een paar competitie wedstrijden konden worden gespeeld. Het blijft spannend of het seizoen 2021/2022 op een normale manier kan worden uitgespeeld met toeschouwers. Maar daarin heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid. Zoals gebruikelijk begint het seizoen met de bekerwedstrijden. De Zwerver zit opnieuw met Sliedrecht ingedeeld maar ook met Madense Boys en de oude bekende Nieuw Lekkerland. En de start op deze zonnige zaterdag was direct met de oude derby tegen Nieuw Lekkerland. Onder leiding van scheidsrechter van Veelen werd er afgetrapt en vanaf het begin ontstond er een wedstrijd tussen 2 aanvallend ingestelde ploegen. Het was in de 2e minuut al dat de jonge spits van De Zwerver Rik Verloop goed doorkwam en er volgden 2 corners. Ook keeper Bas Bijkerk zag aan de andere kant een hard schot van Ruben de Raad net naast gaanmeer »

Actie van Plus van Holten !

9 september 23:00  We hebben super nieuws, want vanaf 5 september gaan we eindelijk van start met 💚SPAAR JE CLUB GEZOND💚 Als Plus van Holten zijn wij nauw betrokken bij clubs en verenigingen in ons dorp en daarom gaan wij €12.500,- verdelen onder deze clubs. Maar liefst 17 clubs en verengingen hebben zich bij ons aangemeld! Wij kunnen dus niet wachten tot wij deze prijzenpot onder hun allen kunnen verdelen! Spaar voor sponsorpunten om het bedrag van jouw club zo hoog mogelijk te maken! In de winkel hebben wij een scherm staan bij de uitgang, zodat u de voortgang kan volgen van uw club Hoe spaar je mee? ✔️van 5 september t/m 13 november 2021 ontvang je bij iedere €10 aan boodschappen een sponsorpunt. ✔️kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten. ✔️selecteer je club, vul je code in en activeer. ✔️digitaal sparen kan natuurlijk ook, dan ontvang je de sponsorpunten in de PLUS app. ✔️hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s in de kas van jouw club of vereniging ⚽️🎾🏑🤸🏽‍♂️🤾🏼‍♂️🏊🏼‍♂️🎱🏀