Coronamaatregelen vanaf zondag 28 november 17.00 uur

27 november 10:15  Op de persconferencie van vrijdag 26 november zijn de volgende maatregelen afgekondigd.meer »

Presentatiepakken

Gisteren, 22 januari 6:00  De presentatiepakken zijn binnen en zijn woensdag 19 januari op de voetbal uitgereikt aan Arjan van Gemeren. We zijn heel blij dat de pakken er zijn en gaan de pakken z.s.m. uitreiken aan de kinderen. We zorgen dan natuurlijk dat er leuke foto's gemaakt worden. Gelukkig komt er steeds meer geld binnen voor Stichting KiKa. meer »

Presentatiepakken

11 januari 19:30  De nieuwe initiatieven die we dankzij de donatie van Stichting Elshout tot uitvoer mogen brengen krijgen al behoorlijk vorm! Een van de initiatieven is het verstrekken van een prachtig presentatiepak aan alle jeugdteams van onze club! De pakken zijn ondertussen gepast en besteld. Aangezien de presentatiepakken gratis aan de spelers verstrekt worden en zij deze mogen houden, vragen wij elke ouder/verzorger samen met zijn of haar zoon of dochter een bijdrage over te maken voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).meer »

Trainer Joery Van der Waal en bestuur vv De Zwerver verlengen samenwerking.

10 januari 6:45  Ook in het seizoen 2022 - 2023 zal Joery van der Waal hoofdtrainer zijn bij vv De Zwerver uit Kinderdijk. 'We hopen als bestuur samen met Joery dat het nieuwe seizoen een volledig seizoen zal worden.

Commissie “Volle kracht vooruit”

7 december 21:30  ​​​​​​​ Commissie “Volle kracht vooruit” Zoals eerder gemeld is er een fantastisch mooi bedrag gesponsord door Stichting Elshout. Zij hebben €12.500 beschikbaar gesteld voor de jeugd, en specifiek het aantrekken én behouden van jeugdleden. Er is een commissie, “Volle kracht vooruit”, opgestaan met daarin leden uit alle geledingen van de vereniging om met het beschikbaar gestelde bedrag activiteiten te ontplooien. Dit alles met één ultiem doel: een bloeiende vereniging waarbij alle kinderen binnen de vereniging op hun eigen niveau kunnen voetballen. meer »

SPAAR JE CLUB GEZOND

1 december 21:45  🚩SPAAR JE CLUB GEZOND Dankzij de actie Spaar je club gezond van Plus van Holten Alblasserdam heeft onze club het mooie bedrag van € 1746,00 bij elkaar gekrast. Ab van Driel (die zich voor deze actie enorm heeft ingezet) nam afgelopen zaterdag de cheque in ontvangst. Klanten kregen bij het afrekenen van hun boodschappen een voucher met sponsorpunten die zij konden schenken aan een club naar keuze. Het was een spannende strijd tussen plaatselijke verenigingen, maar wij zijn als 1e geëindigd met maar liefst 7338 sponsorpunten. Daarom willen wij iedereen bedanken die de sponsorpunten aan onze vereniging heeft gegeven en natuurlijk Plus van Holten Alblasserdam voor deze geweldige actie!

ZWERVER VERLIEST IN MOGELIJK LAATSTE WEDSTRIJD IN 2021

28 november 18:45  Afgelopen zaterdag speelde De Zwerver uit tegen het Gorkumse SVW. Het was een naargeestige middag. Somber en koud weer met regen, zelfs de lichtmasten gingen tijdens de wedstrijd aan, geen supporters, horeca dicht en mogelijk de laatste wedstrijd van 2021. Na de nieuwe maatregelen van de regering zal de KNVB waarschijnlijk besluiten de competities stil te leggen. Onder leiding van scheidsrechter Westing uit Rosmalen trapte De Zwerver af. En het eerste kwartier was voor De Zwerver. Vanaf het begin werd er druk gezet op de tegenstander en dat resulteerde na 4 minuten al in een openingstreffer. Jermain Bebrout passeerde onnavolgbaar 3 tegenstanders en zette de bal toen voor waar Glenn Weijts zijn schot achter keeper Perini zag verdwijnen. 0-1 voor De Zwerver. meer »