Vacature Trainer 2de elftal vv De Zwerver

21 februari 20:30  Vacature Trainer 2de elftal vv De Zwerver Voor het komend seizoen 2024 - 2025 zijn we op zoek bij vv De Zwerver - Kinderdijk naar een ambitieuze voetbaltrainer voor ons 2de elftal (2de klasse). De trainer van ons 2de elftal zal 2 keer in de week de jongens trainen en coachen. Uiteraard hoort de begeleiding op zaterdag bij de functie. Vanuit de club wordt het team verder ondersteund door een assistent-trainer en teammanager. meer »

DE ZWERVER KANSLOOS TEGEN PERIODEKAMPIOEN SPARTAAN'20

18 februari 15:15  Kinderdijk, 17-2-2024meer »

Foto's De Zwerver Spartaan'20

17 februari 21:30  Kinderdijk, 17-2-2024meer »

Glenn Weijts keert terug bij De Zwerver

15 februari 22:45  *Glenn Weijts keert terug bij De Zwerver* Na één seizoen bij vv Brielle heeft Glenn Weijts besloten om volgend seizoen terug te keren naar vv De Zwerver uit Kinderdijk. De ervaren spits, die eerder al vijf jaar voor De Zwerver uitkwam, kijkt uit naar een terugkeer naar de club waar hij eerder grote successen behaalde. meer »

De Zwerver G-Team - Brederodes G-Team

14 februari 19:30  De Zwerver G-Team - Brederodes G-Team Afgelopen zaterdag stond er een oefenwedstrijd tegen Brederodes op het programma. Iedereen heeft er zin in en er is veel publiek op de topwedstrijd afgekomen. Na een nerveus begin stonden we snel achter. Met 0-6 in de rust waren de zenuwen wel weg. De tweede helft gingen we (met wat hulp) steeds beter spelen en werd het uiteindelijk 4-9. Met een leuke tegenstander, goed weer, de vele toeschouwers en heerlijke broodjes na afloop was dit een top zaterdag! Iedereen bedankt voor het aanmoedigen en dank voor de mensen in de keuken.🔴⚫️⚽️ #vvdezwerver #brederodes #voetbal #Gvoetbal 📸 Miranda Ducaatmeer »

Vrijdag 15 maart darttoernooi 🎯 VOL‼️

6 februari 12:30   ‼️UPDATE: VANWEGE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING ZIT HET TOERNOOI VOL‼️ VRIJDAG 15 MAART IS HET ZOVER! Het Single Darts Toernooi gaat weer van start op de Schans!🥳 Deze editie mag iedereen van 18 jaar en ouder deelnemen ook al heb je geen ervaring!👀 Schrijf je snel in via Whatsapp +31612475410 of via de lijst op de club!🥳 Aanvang toernooi om 19.00 uur. De keuken is open van 18.00 - 20.00 uur. 🍟😃 TOT 15 MAART! 🎯

Huldiging jubilarissen

4 februari 16:15  Huldiging jubilarissen Wiebe van Bockel, Anton Broekzitter en Piet van Felius Voorafgaand aan de wedstrijd De Zwerver - Alexandria '66 zijn de leden Wiebe van Bockel, Anton Broekzitter en Piet van Felius gehuldigd. De 3 heren waren helaas op de nieuwjaarsreceptie verhinderd, maar we wilden deze jubilea niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Namens de vereniging hebben Pieter van Drongelen en René Struijs de heren in het zonnetje gezet. De 3 speldjes zijn door Wiebe (25 jaar), Anton (25 jaar) en Piet (50 jaar) met trots en in bijzijn van familie in ontvangst genomen. Namens De Zwerver nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpalen!