ALBLASSERDAM JO19-1 - DE ZWERVER JO19-1 6:3

12 oktober 2019 9:30

Alblasserdam J019-1 - De Zwerver J019-1 : 6-3

Een doelpuntrijke wedstrijd die helaas voor ons negatief uitviel.
In de 5e min. opende Ronan de score na aangeven van Ilhan : 0-1.
Daarna waren de boys de kluts kwijt en Alblasserdam scoorde in de12e min. de 1-1 door een benutte strafschop. Hier konden wel vraagtekens bij gezet worden...
Jasper kreeg weer last van zijn enkelblessure en hij werd vervangen door Danieck.
Alblasserdam denderde door mede door onoplettendheid van de Zwerverboys en scoorde in de 14e , 16e , en de 20e min en liepen zo uit naar 4-1 .
In de 30e min. viel helaas ook de 5-1.
Na een peptalk van trainer Moez in de rust begonnen de boys goed aan de 2e helft.
Een prima verre uittrap van keeper Angel (50e min.) kwam bij Maiky aan de linkerkant terecht en rondde fraai af : 5-2
In de 60e min. een goede voorzet van Jordy die Ronan op de lat kopte.
Maiky stuurde Ilhan weg met een mooie pass die Ilhan verzilverde : 5-3. (77e min.)
Het wachten was op de 5-4 en de 5-5 maar helaas werden diverse kansen gemist.
Nadat Angel nog een paar fraaie reddingen verrichte sloeg Alblasserdam wel toe in de 88e min. zodat de eindstand op 6-3 kwam.
Jammer boys , volgende week thuis om 12.15 tegen Alliance uit Roosendaal.

Opstelling : Angel , Jasper , Hasan , Sam , Luuk , Mehmet , Jordy , Lars , Danny , Ilhan en Ronan

Reserves : Maiky en Danieck

Teammanager : El Cocko