Lange Wiep 1
4251XZ
WERKENDAM
tel. 0183-501770

🚩 Afgelopen zaterdag stond er weer een wedstrijd van JO-8 op het loodzware programma. De tijd was zeer schappelijk namelijk 11.30. Toch kreeg pelle het voor elkaar om te laat te komen omdat er speelgoed geruild moest worden. Prioriteiten zijn duidelijk nog niet op orde bij dit gezin HahA. Gelukkig waren wij ruim op tijd en zo hadden wij nog tijd voor een goede voorbereiding. De toeschouwers waren er in grote aantallen. Iedereen had een duidelijke taak en dat was winnen ten koste van alles. We begonnen zeer goed waarbij Bram een paar goede reddingen, waardoor we gered werden van een achterstand. Achterin stond zoals de toeschouwers van Kozakken boys zeiden die witte (Rijck)  houdt alles tegen.  Dit samen met Levi die goed bezig was om de tegenstander af en toe onder het kunstgras te duwen. Was de verdediging een onneembare vesting. Op het middenveld stonden er twee stofzuigers namelijk Mason en Juiliette die van voor naar achteren gingen. Mason passte naar Koen en die kon vrij doorlopen op de keeper waardoor wij op
0-1 kwamen.  De eerste helft stonden wij op alle fronten goed en zag je dat de spelers op elkaar ingespeeld raakten. Duwen, trekken alles werd gedaan. In de rust kwam de scheidsrechter dat het iets minder fysiek mocht. Tijdens de bespreking in de rust heeft de trainer voorgedaan hoe het wel mag. Vol goede moed begonnen wij de tweede helft met keeper Versteeg op doel. Kozakken boys kwam er een paar keer gevaarlijk uit, maar gelukkig stonden daar Dailey en Rijck die alles tegenhielden. Een paar kwam Kozakken boys er toch doorheen en dan hadden we showkeeper Versteeg die zijn doel net als Bram schoonhield. Met zijn gevaarlijke uittrappen was die een ware plaag voor de verdediging van Kozakken boys. Na zo’n uittrap brak Pelle door de solide verdediging en scoorde zo de 0-2. Het was een leuke wedstrijd waarin iedereen onwijs gegroeid is de afgelopen wedstrijden.🔴⚫️⚽️