Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 11-9-2021 -  De eerste wedstrijd na de zomerstop. Iedereen had er veel zin in! Een thuis wedstrijd tegen De Albas. Het plan was aanvallend spelen, helaas lukte dit nog niet helemaal ( waarschijnlijk was het tijdstip te vroeg😁). Na 15 minuten spelen stonden we achter met 0-1. Na de time out kwam het team al snel op 2-1 voorsprong. Tijdens de rust hebben de spelers hun rust gepakt en gingen er weer tegenaan! Daarna werden er nog twee doelpunten gemaakt door jo12. De eerste wedstrijd van dit seizoen heeft jo12 gewonnen met 4-1! Op naar volgende week!🔴⚫️⚽️m