2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 De Zwerver JO14-1 - Dubbeldam JO14-1

Bij aankomst van de spelers op de Schans was afgelopen zaterdag al wel duidelijk dat nog niet iedereen helemaal wakker was. Ook tijdens de warming up was niet iedereen even scherp. Na een duidelijke briefing en een Dextro Energy tablet werd er toch gehoopt op een goede start van de wedstrijd. Helaas bleek Dubbeldam toch iets scherper en fysieker aan de wedstrijd te beginnen dan de Zwerver. Na een kwartier onder druk te hebben gestaan met een een enkele kans kregen we de eerste tegengoal te verwerken. Dus de spelers raakten nog meer onder de indruk en kwamen niet echt aan voetballen toe. 10 minuten na de eerste goal volgde de tweede tegengoal. Gelukkig heeft Jimmy de keeper van de Zwerver er redelijk veel nog weten te parreren anders waren er zeker meer tegengoals geweest al voor de rust. Gelukkig maakten we toch nog een tegengoal op slag van rust; Dimas kon de bal binnen tikken nadat de keeper van Dubbeldam een afstandschot niet goed verwerkte.

In de rust hebben we de jongens toch even duidelijk geprobeerd te maken dat we toch scherper een feller er tegenaan moesten gaan met zijn allen. Ogenschijnlijk heeft dit goed gewerkt, want er werd ineens leuk gecombineerd en de jongens kwamen steeds beter in het spel. In de eerste 20 minuten spelen werden onze jongens sterker en sterker in de opbouw en de duels. Dit gaf de jongens weer moed en zetten ze de tegenstander veelvuldiger onder druk. Na veel goede aanvallen over beide flanken volgde dan ook de gelijkmaker nadat Marnick de bal goed breed legde en Lucien deze kon binnenschieten. Daarna hebben de jongens nog twee goede kansen gehad om de winst naar zich toe te trekken, maar deze bleven helaas onbenut.

Gezien de twee verschillende helften was de 2-2 eindstand wel de meest eerlijke uitslag. 🔴⚫️⚽️