KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩  Laatste wedstrijd van het jaar
Jo14-1 de Zwerver - Jo14-2 Drechtstreek
Twee weken na de laatste wedstrijd kwamen bijna alle jongens samen voor de laatste wedstrijd van 2021. Zonder trainingen, maar wel met goede moed. Iedereen was op tijd aanwezig en de jongens hadden er zin in. De eerste helft begonnen we goed, er werd lange tijd goede weerstand geboden tegen de aanvallen van Drechtstreek. Na 11 minuten spelen kregen we toch de eerste tegengoal te verwerken. Na deze goal werd de Zwerver sterker en kwamen ze beter is het spel wat resulteerde in een bal op de lat. In deze eerste helft waren nog een paar kansen op de gelijkmaker, maar helaas bleef deze uit en gingen we rusten met een 0-1 achterstand. De tweede helft werd rommelig begonnen en er kwamen kansen voor de tegenpartij. Helaas viel ook de 0-2. Toch kwam de zwerver er nog een paar keer gevaarlijk door maar een treffer viel helaas niet. Helaas nog een tegentreffer, waardoor het verzet van de Zwerver een beetje gebroken was en meer tegengoals volgde, wat resulteerde in 0-9 nederlaag. Een beetje onnodig met grote cijfers verloren maar goed gestreden en met opgeheven hoofd het veld af! 🔴⚫️⚽️