Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 Zaterdag moesten de meiden van MO15 aantreden tegen Groot-Ammers. Vanaf de aftrap was het meteen duidelijk, dit was andere koek dan de twee wedstrijden hiervoor. Het spel golfde op en neer 10 minute. voor rust maakte we de 1-0 en nog voor rust de 2-9. In de rust werd de meiden verteld dat we er nog lang niet waren, en waar we al bang voor waren gebeurde, het werd 2-1. Niet veel later viel de 2-2. Nu moesten we laten zien dat we over een winnaarsmentaliteit beschikten en we gingen voor elke bal. En ja hoor 2 minuten voor tijd de 3-2. Wat een vreugde bij de dames, wat een inzet nu 3 wedstrijden gespeeld en 9 punten. Met grote dank aan Lotte die de 1e helft keepte en dat voortreffelijk  deed. Op naar volgende week waar VVAC de tegenstander is en ook nog ongeslagen is.