Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 Afgelopen zaterdag stond voor MO19 de wedstrijd tegen Pelikaan op het programma. Altijd een beladen potje, maar zaterdag viel het mee. Pelikaan kreeg in de eerste helft de beste kansen, maar het ontbrak ze aan de afwerking. In de tweede helft waren we meer aan elkaar gewaagd. Nikki kreeg de gele kaart en werd er uit gestuurd na een overtreding. Iets daarvoor werd ze flink nagetrapt en de tegenstandster kreeg niks. Vlak voor tijd was het Dagmar, van de MO15 die net was ingevallen,  en de 1-0 maakte. Dit was tevens de eindstand.
Goed gedaan meiden. Ook weten we wie de volgende tegenstander is in de beker.  18 december spelen we uit tegen HSSC 61