2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 De Zwerver MO13- Unitas MO13

Afgelopen zaterdag speelden we de 1ste thuiswedstrijd voor de competitie tegen Unitas Mo13. Unitas die vorige week hun 1ste wedstrijd had gewonnen konden we niet onderschatten. En dat hebben de meiden ook niet gedaan. Een goede start van de wedstrijd leverde een 1ste helft op waar we als De Zwerver trots op kunnen zijn. De trainingsoefeningen werden keurig uitgevoerd. Ondanks goed spel en een sterke verdediging van ons, nam Unitas toch de leiding. Deze teleurstelling was snel vergeten. De meiden gaven niet op en gingen op zoek naar een doelpunt. En dit doelpunt kwam er ook. Met een beetje geluk, via een eigen doelpunt, maar deze tellen ookgewoon mee. Een 1-1 ruststand. Met trots kunnen we stellen dat dit een van de beste eerste helften was tot nu toe.
In de tweede helft ontbeerde het onze meiden een beetje aan geluk. Daar waar Unitas wel het net (4x) wist te vinden, lukte het ons net niet. Ondanks de 5-1 achterstand gingen we gewoon door. Dit zorgde ervoor dat een paar minuten voor tijd Tesnim alsnog de bal achter de keepster kreeg: 5-2. De vreugde om de goal was er niet minder om. En terecht ook.

De meiden hebben goed gevoetbald en zijn blijven doorgaan tot het einde. Super gedaan! Volgende week komt Stedoco op bezoek. Dan zullen we er weer staan en hopelijk pakken we dan onze eerste punten.🔴⚫️⚽️