2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 19-02-2022
De Zwerver JO12-1 Thuis om 08.45 tegen de Alblas JO12-3JM. Het was de laatste wedstrijd van fase 3 en na het verlies van vorige week hadden we nog kans om 1e te worden in de poule. De afgelopen weken is er hard getraind en het team maakt enorme stappen. De wedstrijd begon voortvarend en er werd direct scherp en offensief gespeelt. Al snel maakten we,  met een beetje geluk, de 1e goal. Er werd echt subliem positiespel gespeeld en de Alblas kwam niet aan hun spel toe. Kort daarna werd er al snel de 2 en 3-0 gemaakt met gretigheid en werklust van onze aanval. Na een 20 minuten kwam er een beetje de klad in en speelde de Alblas steeds vaker voor onze eigen goal. We bleven gecontroleerd spelen en wisten met 4-0 de rust in te gaan. Na de rust kwam al snel de 5 en 6-0. De Alblas werd wat sterker maar door onze goede verdediging en oplettende keeper wisten we de 0 te houden en wonnen we uiteindelijk met 8-0. Een mooie afsluiting van fase 3 en we kijken met goede moed uit naar de laatste fase van dit seizoen. Met een beter doelsaldo maar een wedstrijd minder gespeelt zijn we 2e in de poul geworden. Netjes gedaan!!🔴⚫️⚽️