Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 Afgelopen zaterdag speelde JO9-1 zijn tweede wedstrijd van het seizoen.  De tegenstander was dit keer Pelikaan. Door afwezigheid van twee sterspelers Daniel en Bram hadden wij iemand te kort. Gelukkig konden wij  op een goede vervanger rekenen als keeper, namelijk Finn.
De eerste helft begonnen wij de wedstrijd heel goed en hadden Koen en Jordenys veel kansen. Maar doordat het vizier niet scherp stond kwam er geen doelpunt. Op het middenveld heerste Levi als een koning. Achterin speelde Pelle heel ontspannen en zorgde voor de aanvoer naar voren. Als extra slot stond Rijck achterin en liep alles dicht. Door een snelle omschakeling van Pelikaan en een miscommunicatie tussen Pelle en Rijck kreeg Pelikaan 1 echte kans en deze schoten ze prachtig in de verre hoek. Finn die daarvoor een paar goede reddingen had gedaan was kansloos. Zo gingen wij met 0-1 de rust in.
Na wat tactische omzettingen, Levi ging naar achteren en Pelle naar het middenveld, gingen wij nog beter voetballen. Zodra de keeper van Pelikaan uitnam gingen wij in een driehoek staan waardoor we goed de bal konden onderscheppen. Dit leverde veel kansen op maar geen doelpunt. De verdediging van Pelikaan moest veel corners weggeven en een doelpunt hing in de lucht. Een goede corner van Jordenys zorgde ervoor dat Pelle een wereldgoal maakte 1-1. Als team bleven wij goed overspelen en gaven wij kansen aan elkaar. Dit resulteerde dat Koen de 2-1 maakte. We gingen op zoek naar de 3-1 maar Pelikaan wilde gelijk maken. Door goed ingrijpen van Rijck en Levi gebeurde dit niet. Op het middenveld werd goed overgespeeld en creëerde wij genoeg kansen. Het bleef 2-1 en zo wonnen wij ook de tweede wedstrijd. Trots op de jongens en namens heel het team willen wij Finn bedanken.🔴⚫️⚽️