HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

🚩Hardinxveld VR1 - De Zwerver VR1

Vandaag stond voor vrouwen 1 een uitwedstrijd tegen Hardinxveld op het programma. Na 4 flinke nederlagen op rij waren de trainer en alle meiden erop gebrand om vandaag het tij te keren en de punten mee te nemen.

Al binnen 5 minuten kregen we een penalty tegen en stonden we met 1-0 achter. De koppies bleven gelukkig omhoog en we bleven ervoor gaan. Na 15 minuten spelen kon Julia door een blessure niet meer verder. Nathalie moest helaas na een aanval op het doel het veld af door een hamstring blessure na 20 minuten. Toen waren we ook gelijk door de wissels heen. Na 30 minuten speeltijd kreeg Nadine een schop tegen dr knie en moest ook zij geblesseerd het veld af.

Daarop besloot Juul het toch nog even te proberen zodat we met 11 vrouw door konden spelen. Ook dat was ons niet gegund, want vlak erna moest ook Fairuzza na een flinke trap op dr knie het veld verlaten. De eerste helft werd met 9 vrouw uitgespeeld met een ruststand van 1-0.

Na de rust keerde de meiden ook met 9 vrouw terug op het veld. Ze gingen er vol voor en ondanks het vele loopwerk van de meiden viel de 2-0. Vlak daarna scoorde Evi uit een vrije trap de 2-1.

De tegendoelpunten vielen redelijk snel achter elkaar ondanks het goede keepwerk van Sanne en de grote inzet van de veldspeelsters , maar opgeven was geen optie voor de Zwerver. Enza viel even uit, maar kwam na een korte blessure toch weer terug het veld in en Evi bleef ondanks een heftige bloedneus ook doorgaan!

45 minuten lang werd er gevochten als leeuwinnen. De eindstand 5-1

Na de wedstrijd konden de meiden rekenen op dikke complimenten van de trainers van de tegenstander en de scheids voor hun doorzettingsvermogen! We weten je koopt er niks voor, maar toch....

Uiteraard was de trainer ook apetrots op zijn meiden en was blij om eindelijk weer een team te zien! Verliezen is niet leuk, maar als je verliest na zoveel strijdlust, inzet en pech dan mogen de meiden super trots op zichzelf zijn!

Volgende week onze laatste wedstrijd uit tegen Pelikaan en dan een korte winterstop🔴⚫⚽️