tel. 078-6912840

🚩 Zwerver 3 trekt aan het langste eind

Zaterdag 26 november 12.00 uur De Zwerver 3 – ASWH 3

Twee ploegen die leuk en verzorgd voetbal spelen.
Een eerste helft met wat kleine kansen over en weer en een iets sterker De Zwerver gingen de rust in met een 0-0.
In de 2e helft een foutje achterin bij De Zwerver en de spits van ASWH schoot een bal over onze keeper in het doel en dus de 0-1.
Een paar minuten later een mooie aanval vanaf links welke mooi uitgespeeld werd en ingetikt en dus een 0-2 achterstand.

Halverwege de 2e helft een mooie voorzet vanaf rechts en deze werd ingetikt door Thomas 1-2.
De aansluitingstreffer was daar en op naar mogelijk nog meer.
Met ongeveer nog een minuut of tien kwam de bal wederom van rechts voor de voet van
Ronan die hard uithaalde en zorgde voor de 2-2 en een orkaan aan geluid en het geloof in