De Zwerver JO9-2 - DFC JO9-1 - De Zwerver

Sponsors

De Zwerver JO9-2 - DFC JO9-1

De Zwerver JO9-2

3 - 2

DFC JO9-1

Competitie

3e klasse (2e fase) 11

Datum

3 december 2022 8:30

Accommodatie

Sportpark De Schans
Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 De Zwerver JO9-2 - DFC JO9-1  3-2 

Het weekend voor Sinterklaas kon er nog even niet aan pepernoten gedacht worden. Er stond een wedstrijd op het programma tegen DFC JO9-1.
DFC had een team met alleen maar jongens van een kop groter, gelukkig liet JO9-2de moed niet zakken, sterker nog, ze werden alleen maar gemotiveerd. 
Met Finn alias "de Noppert van de Alblasserwaard " de hele wedstrijd op doel, lukte het DFC niet om tot scoren te komen.  Met veel provocerende pressing van G-lion, die één van zijn beste wedstrijden speelde kwam het eerste doelpunt tot stand. De altijd alerte Luca punterde op prachtige wijze de bal ik de korte hoek.  
Het duo Daley en Daley, wat wederom een goud duo was achterin, gaf DFC geen kans, ijzersterk duo ! Met een mooie 3-hoek werdt Vince bereikt, ook wel de dribbelaar van Kinderdijk genoemd. Hij gaf een zuivere steekpass op Noud Sprong die alleen op de keeper afging, helaas werdt hij neergemaaid en daaruit kwam een strafschop waar de tegenpartij het niet mee eens was. Noud nam koelbloedig als hij is de penalty en schoot bijna ala Neeskens de stip mee...2-0 ruststand. 

Na een bak warme thee waren we even niet bij de les en stond het binnen 5 minuten al 2-2.  De trainer veranderde naar een 3-1-2 systeem met succes..in de laatste minuut pikte  Noud Sprong de bal op soleerde langs 2 tegenstanders en schoot prachtig in de verre hoek. Daarmee was het meteen einde wedstrijd. De 3 punten werden uitbundig gevierd door het team.
"Je ziet het team groeien. Dat is geweldig om te zien. Iedereen doet stinkend zijn best. We gaan vol zelfvertrouwen op naar de volgende wedstrijd; FC Emma uit" aldus de trotse trainer van JO9-2
🔴⚫️⚽️

📸 Miranda Ducaat
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!