2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 De Zwerver VR1  - Oranje Wit VR1

Afgelopen dinsdagavond mochten we om 19.30 uur aantreden voor onze laatste competitiewedstrijd. We speelden thuis tegen Oranje Wit op het hoofdveld. Het veld lag er mooi bij en de meiden hadden er zin in. Binnen 5 minuten scoorde Evi de 1-0. Dat beloofde wat! Nog geen minuut na onze feestvreugde legde Oranje Wit de 1-1 binnen. De koppies bleven omhoog en de meiden knokte, maar konden niet voorkomen dat de 1-2 en 1-3 vielen. Na de rust keerden de meiden terug op het veld met de missie om terug te komen. We creëerden kansen, maar de bal wilde er niet in. Oranje Wit had ook nog wat kansen, maar de tweede helft bleef het doel schoon.

De meiden van VR1 trainen nog een paar weken door voordat we welverdiend vakantie gaan houden. Helaas dit seizoen geen kampioen geworden, maar ook geen kampioen van onderen!

Alle meiden hebben aangegeven nog een seizoen door te gaan en ons team wordt uitgebreid met Nikki en Shannon. Walter en Monique plakken er ook nog een jaar aan vast. 🔴⚫⚽