De Zwerver JO10-1 - IFC JO10-2 - De Zwerver

Sponsors

De Zwerver JO10-1 - IFC JO10-2

De Zwerver JO10-1

8 - 3

IFC JO10-2

Competitie

3e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 18

Datum

9 september 2023 8:45

Accommodatie

Sportpark De Schans
Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

Afgelopen zaterdag bij het ochtendgloren stonden de helden van Jo10-1 op het veld in het o zo mooie Kinderdijk. De tegenstander Ifc jo10-2.  Helaas misten wij onze Bram de beer vanwege een blessure. Focus was belangrijk en plezier nog veel meer. We begonnen zeer fel aan de wedstrijd. Een goede onderschepping in de 2e minuut van kleine Versteeg leidde de 1-0. Er werd goed gecombineerd en een goede individuele actie van Pelle eindige in een strakke voorzet waar kleine Versteeg alleen maar zijn voet hoefde te strekken 2-0. 
Achterin stond ons vertrouwde duo Levi en Rijck en ondanks dat Levi gisteren de molenmarkt heeft afgesloten stond die zijn mannetje en strooide met passes langs de lijn. Zo ontstond ook de 3-0. 
De keeper van de tegenstander probeerde op te bouwen. Luka zorgde ervoor dat de de verdediging niet wist wat ze moesten doen hierdoor had Kleine Versteeg een onderschepping en zorgde voor de 4-0.  De 5-0 werd gescoord door Sheano die op de juiste plek stond door een voorzet van Pelle. 
De Zwerver nam wat gas terug, want ze dachten natuurlijk ook aan Daniel.  Hij had een paar ballen die gepakt moesten worden en dat deed hij goed. Helaas werd het 5-1, 5-2 en 5-3. De Zwerver verslapte een beetje maar na een korte PowerTalk rechtte iedereen zijn rug en werden er even orde op zaken gesteld.  Een mooie combinatie tussen Sheano, Koen en Pelle zorgde voor de 6-3. 
Een corner zorgde voor een bal voor Levi zijn voeten die vervolgens bij Koen uitkwam en zo 7-3. De einduitslag werd bepaald door Daniel. Een uittrap die nog nooit was vertoond een keeper die volledig de bal verkeerd inschatte en zo scoorde Daniel de 8-3. Jongens goed gevoetbald als team. Trots!🔴⚫️⚽️
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!