SVW JO10-3 - De Zwerver JO10-1 - De Zwerver

Sponsors

SVW JO10-3 - De Zwerver JO10-1

SVW JO10-3

3 - 8

De Zwerver JO10-1

Competitie

3e klasse (2e fase) 09

Datum

18 november 2023 10:15

Accommodatie

Sportpark Molenburg
Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

SVW JO10-3 - De Zwerver JO10-1  3-8

Gisteren stond de uitwedstrijd tegen SVW JO10-3 op het programma. We hadden geen wissels vanwege een ziektegeval. Maar de 6 stonden er. De Zwerver begon niet helemaal fris en iedereen was vol in spanning van de goedheiligman. Dit zorgde ervoor dat SVW het eerste cadeautje kreeg en De Zwerver tegen 1-0 achterstand aankeek. Gelukkig kwam iedereen bij zinnen en begon De Zwerver te voetballen. Dit zorgde via een flipperkast voor de 1-1 van Sheano en toen leek het al pakjesavond. 
Er werd goed gecombineerd en Sheano schermde de bal goed af en legde de bal terug op Pelle 1-2. Stijf in de kruising. 
Levi kwam steeds beter in de wedstrijd en stoomde vaak op langs de zijkant, de voorzetten waren strak en goed. Koen kon hierdoor de 1-3 maken. Op doel hadden wij een combinatie van Vd Sar, Bijlow en Czech deze keeper had alleen de naam Daniel. Wat stond hij weer geweldig te keepen. Helaas werd hij geklopt door een prachtig afstandsschot. 2-3. Een goede corner van Levi zorgde voor de 2-4 door Pelle. De jongens gunde elkaar de bal en er werden driehoekjes gemaakt. Sheano had een L2, rondje middenstick en zorgde voor de 2-5. De Zwerver bleef overspelen en de combinatie Levi en Sheano zorgde voor 2-6. Achterin was de ongenaakbare Rijck weer heer en meester gesteund door de man van beton. 
De combinatie bleven de jongens zoeken en SVW wist niet waar ze het zoeken moesten. Voorzet van Koen zorgde ervoor dat Levi de 2-7 maakte, maar de mooiste was de laatste een opbouw van achteruit door Rijck op pelle die vervolgens de combinatie zocht met Sheano. Sheano tikte hem door op Koen en hij zorgde voor de 2-8. 
SVW deed nog wat terug via een afstandsschot 3-8. Dit was de eindstand. Onwijs trots en weer beter dan vorige week. We gaan lekker. Volgende week thuis tegen Ameide.🔴⚫️⚽️
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!