De Zwerver MO13-1 - VVGZ MO13-1

Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK

Mo13 verslaat VVGZ met ruime cijfers 7-1.

Op deze prachtige zaterdagochtend waren de meiden van Mo13 erop gebrand om een goede overwinning te behalen. Alle seinen stonden op groen.
Na een hele week goed getraind te hebben op corners, posities en afspraken over taakverdeling, kwam dit allemaal bij elkaar in deze wedstrijd.

De eerste 2 goals kwamen dan ook vanuit geoefende corners. Sietske en Gisele waren hietbij beide trefzeker. Waardoor we snel met een 2-0 voorkwamen.
Hieruit blijkt dat oefening baart kunst ook echt geldt.

Na nog een paar goede schoten van oa Emma werd al snel duidelijk dat er meer in zat. En zoals het hele seizoen al, was Emma ook in deze wedstrijd trefzeker. Na de 3-0 en 4-0, maakte Emma in 2de helft ook nog even de 5-0. De assisten van Shraya en Rhode waren hierbij scherp en op maat uitgevoerd.

Deze wedstrijd had een speciaal hoogtepunt. En dat was de 6-0 van onze jongste speelster in het team: Tess Blaak. Met een blessure aan de kant, wilde ze toch nog invallen in de 2de helft want het voelde goed vandaag. En dat werd beloond. Tess maakte haar allereerste goal voor De Zwerver. Een schot hoog in de rechterbovenhoek, bleek onhoudbaar voor de keepster.  Deze goal werd met vreugde en blijdschap door het hele team maar zeker ook door de supporters ruim gevierd. En terecht ook. Hier geldt ook, nooit opgeven dan komt de goal vanzelf. En dat is vandaag gebleken. Super goed gedaan!.

Hierna maakte Emma ook nog haar 4de goal.

De achterhoede en het middenveld speelde vandaag als team gedegen, wat het aantallen te pakken ballen voor Jolie (keepster) beperkte.

Een terechte overwinning welke we als team hebben behaald! Goed gedaan meiden.

Deze week weer trainen en zaterdag op naar Peilkaan!🔴⚫️⚽️

Rene Struijs
Leider Mo13