Recente initiatieven Club van 100

Beste leden en supporters van VV De Zwerver,

Het is met groot genoegen om een ieder die De Zwerver een warm hart toedraagt uit te nodigen om lid te worden van de Club van 100 van VV De Zwerver. Als vereniging die gedreven wordt door vrijwilligheid, samenwerken, sportiviteit en het samen bereiken van (sportieve) prestaties, streven we ernaar om onze sportparkfaciliteiten voor spelende en niet-spelende leden voortdurend te verbeteren.

De Club van 100 speelt een cruciale rol in het mogelijk maken van deze verbeteringen en initiatieven. Dankzij de vrijgevigheid en actieve betrokkenheid van het bestuur en de leden van de Club van 100 hebben we in de afgelopen jaren een aantal belangrijke projecten kunnen realiseren die hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van onze vereniging.

Enkele van de recente projecten die mede mogelijk zijn gemaakt dankzij de steun van de Club van 100 zijn:

- Installatie van terraszonwering (2023/2024)

- Aanschaf van mobiele zitbanken naast de dug-outs op het hoofdveld (2022/2023)

- Vernieuwing van de wasmachine en droger (2022/2023)

- Bijdrage aan een voetbal skills evenement voor de jeugd (2022/2023)

- Opfrissing van de kantine met nieuwe kantinestoelen en rolgordijnen (2021/2022)

- Aanschaf van speakers voor feestavonden inclusief mengpaneel (2021/2022)

- Aanschaf van zes aluminium mini trainingsdoelen (2021/2022)

- Lockerkast voor het opbergen van waardevolle spullen (2019/2020)

- Bijdrage aan de ondergrondse beregeningsinstallatie in het hoofdveld (2019/2020)

- Bijdrage aan het elektronisch scorebord (2018/2019)

Als lid van de Club van 100 draag je direct bij aan het voortbestaan en de bloei van onze vereniging. Bovendien bieden wij onze Club van 100-leden een speciale erkenning middels een vermelding in ons clubgebouw.

Indien je ook geïnteresseerd bent in het worden van lid van de Club van 100 en het ondersteunen van VV De Zwerver in haar voortdurende groei, nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met Claudia van Driel (bestuur Club van 100) via e-mail: [email protected]. Zij zal je graag voorzien van alle benodigde informatie en de mogelijkheden bespreken.

Wij danken iedereen bij voorbaat voor jullie overweging en kijken ernaar uit om zoveel mogelijk nieuwe leden te mogen verwelkomen als lid van onze Club van 100.