ASWH MO17-1

2e klasse 04

16 november 2019 12:30

T. (Tiede) van Bockel

Zaterdag stond voor MO 17-1 de belangrijke wedstrijd  tegen ASWH op het programma , het andere team wat net als ons in de competitie nog niet verloren had. Het kost al heel veel moeite om er 11 bij elkaar te krijgen omdat een van onze speelsters haar opa overleden is deze week hadden we er maar 10 , ook de andere dames teams hadden personele problemen maar gelukkig konden we elkaar helpen er speelde 2 van onze meiden met de MO 19-1  mee en twee van hun daarna bij ons. We begonnen onze wedstrijd dus met een wissel. De teams waren aan elkaar gewaagd en de betere kansen waar voor ons team. Helaas werd het eerste beste foutje (en echt grote kans van ASWH) direct afgestraft en direct goed binnengeschoten . De tweede helft begonnen we nog feller en werd ASWH vast gezet op hun helft , twee ballen op de paal en kans na kans alleen nog geen doelpunt na fantastisch doorzetten van Sanne met een super voorzet op Touriya werd dan eindelijk de dik verdiende 1-1 op het bord gezet helaas hadden we geen wissel meer omdat Noura geblesseerd was uitgevallen en een goede tien minuten voor tijd kon Sanne ook niet meer verder. Maar ook met 10 meiden waren wij het team wat  de aanval bleef zoeken. Helaas viel de dik verdiende 2-1 niet meer en kregen we de lof van onze tegenstander die aan gaf dat hun blij waren met het gelijke spel omdat wij ook volgens hun het beste team waren . Trots op de meiden die een super partij hebben gespeeld en er aan het einde echt compleet door heen zaten.Snel herstellen om zaterdag weer een overwinning te gaan noteren. André en Dannie