DE ZWERVER JO11-1 - DRECHTSTREEK JO11-4 3-2

12 september 2020 8:30

Huib van Duin

🚩De Zwerver JO11-1 - Drechtstreek JO11-4
      3-2

Het tweede duel en op eigen terrein voor JO-11 dit keer. Acht tegen acht en zonder wissel (Stijn H.: beterschap!). Het fluitsignaal klonk wederom om half 9, de wedstrijd tegen de Drechtstreek ging van start.
Na enkele minuten had Stijn V. al een uitstekende treffer dankzij een mooie assist van Sem! 1-0: een goed begin! De samenwerking was wederom top en keeper Levy kan een paar mooie reddingen op zijn naam zetten. De tegenpartij wist twee punten te scoren, maar het werd ze uiteraard wel moeilijk gemaakt onze boys Frank, Haiko, Milan en Timon. Net voor de rust zorgde onze dame Levina voor gelijkspel.
Het tweede deel van de match stond vooral in het teken van balbezit voor de Zwerver, maar ondanks vele pogingen wilde deze niet in het doel van de tegenpartij. Stijn V. kreeg nog een laatste mooie kans en deze was raak! Dit maakt de eindstand 3-2. Uitstekend gedaan JO-11!!⚽️