19 september 2020 12:00

T. (Tiede) van Bockel

🚩 De Zwerver Vr1 tegen Charlois, sv VR1

Eindelijkwas het dan zover de voetbalschoenen mochten weer aan en de trainingen gingen eindelijk weer van start.
Na het afgelopen seizoen te hebben afgerond op de 1ste plek 4de klasse mochten we een nieuwe uitdaging aan gaan in de 3de klasse!

Zaterdag 19 september was het dan zover, onze eerste competitiewedstrijd in de 3de klasse tegen een goed team dat al langer in de 3de klasse speelt.

We wisten dat dit een zware strijd ging worden , maar desondanks hadden we er zoveel zin in !

Om 12 uur werd er gefloten en de wedstrijd  begon.

De  eerste 2 goals voor de Zwerver vielen al snel  binnen 10 minuten stond het 2-0 helaas vielen de 2-1 en de 2-2 snel achter elkaar.

Ruststand 2-5

Na een wissel in de rust en de zon die best pittig was op het kunstgras gingen we er vol tegenaan...
Het spel ging een beetje heen en weer en we scoorden onze derde goal al snel stand de 3-5 .
We lieten teveel kansen van onze kant liggen en helaas verzilverde onze tegenstander die kansen wel en eindigde de wedstrijd met een stand van 3-9.

Maar niettemin hebben we zeker genoten van onze eerste competitiewedstrijd.
Elke wedstrijd groeien we als team en worden elke keer een stukje beter.

Aanstaande zaterdag gaan we weer knallen tegen Barendrecht Vr2, want wij zijn de dames van de Schans!🔴⚫️⚽️