2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

De Zwerver JO9-1 tegen Hardinxveld JO9-4JM

In de eerste minuut gebeurde er al veel. Beide partijen hadden er zin in. Speelde fanatiek. Hardinxveld kwam voor ons doel maar door een goede actie van keeper Milan maakten Hardinxveld geen kans. Milan kwam met een goede uittrap en gelijk had De Zwerver een goede aanval opgebouwd en stonden ze voor het doel van Hardinxveld. Maar ook daar stond een goede keeper in het doel.

De Zwerver speelde goed over, hadden mooie acties maar er was ook een goede verdediging van de tegenpartij dus ze moesten hard werken. De Zwerver vond een gaatje en Senna ontsnapte en maakte de 1-0. Vrij snel daarna had Dene een kans en die werd benut 2-0.

Door een handsbal kreeg De Zwerver een penalty tegen en Hardinxveld schoot hem er mooi in 2-1

De verdediging van Hardinxveld hield het een tijdje redelijk dicht waardoor De Zwerver het lastig kreeg om de kansen goed te benutten. Senna wist de bal te onderscheppen en trok een sprint en maakte met een prachtig schot de 3-1.

De Zwerver bleef veel kansen creëren maar de keeper van de tegenpartij maakte het ze erg moeilijk. En toen was daar de 4-1 gemaakt door Sofie!

De verdediging van De Zwerver liet wat gaten vallen en opeens stond het heel snel 4-3. Tijd voor de rust. Even wat drinken en afkoelen want het was toch wel wat warm om te voetballen op deze zaterdag.

Na de rust een andere opstelling Mae op doel en Milan in het veld.

Tweede helft waren beide teams goed aan het aanvallen en verdedigen maar de keepers waren ook enorm goed bezig tussen de palen. Het ging heen en weer. Als Hardinxveld aanviel werd er pittig verdedigd de bal werd weer weggewerkt en er werd een nieuwe aanval opgezet.

Een schot op ons doel hield Mae prachtig tegen, maar met het uitnemen van de bal
belandde die voor de voeten van de tegenstander die een schot had die Mae helaas niet kon houden 4-4.

De Zwerver liet het hoofd niet zakken en begon vol enthousiasme en energie met een nieuwe aanval en met een combinatie van Sofie, Eylin en Senna valt het laatste doelpunt van de wedstrijd 5-4.