2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩Afgelopen zaterdag stond voor JO19 de competitiewedstrijd tegen VVGZ op het programma. Tijdens de warming up merkte de staf al dat het met de beleving en focus goed zat.
En dat werd nog eens bevestigd toen de mannen fanatiek de kleedkamer uitkwamen voor de aftrap! We begonnen goed door meteen goed druk te zetten, wat er voor zorgde dat de verdediging van VVGZ in de problemen kwam. Zo ook na een terugspeelbal toen Stan goed druk zette op de keeper die daardoor in de fout ging en Stan de bal binnen kon tikken voor de 1-0!
Halverwege de 1e helft komt VVGZ op 1-1 door een mooie goal vanaf de rechterkant. Niks aan de hand want de mannen gingen gewoon door met waar ze mee bezig waren. Druk zetten naar voren en goed combineren, wat een vrije trap opleverde. De vrije trap van Boyd werd perfect op het hoofd van Stan gelegd 2-1! Op slag van rust nog een corner perfect genomen door Lars die hard werd binnengekopt door Roel 3-1! Na rust kwam VVGZ beter uit de kleedkamer wat ook de 3-2 opleverde. Maar de mannen pakten het daarna weer goed op en na een goede aanval en een grote kans voor Dean kwam de bal voor de voeten van Stan die hongerig was naar zijn hattrick en de 4-2 binnenschoot! Daarna probeerde VVGZ het nog wel maar 2 omschakelmomenten van Rik en Bo zorgden voor de 5-2 en 6-2! Vlak voor tijd kreeg VVGZ nog een strafschop omdat ook de scheidsrechter tot de laatste minuut scherp was voor een handsbal. Echter vond onze keeper Nigel 2 tegengoals wel genoeg en pakte de strafschop op een geweldige manier! Eindstand 6-2! 🔴⚫️⚽️