De Zwerver JO9-1 - Drechtstreek JO9-5 - De Zwerver

Sponsors

De Zwerver JO9-1 - Drechtstreek JO9-5

De Zwerver JO9-1

8 - 1

Drechtstreek JO9-5

Competitie

3e klasse (2e fase) 02

Datum

5 november 2022 8:30

Accommodatie

Sportpark De Schans
Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

🚩 De Zwerver JO9-1 - Drechtstreek JO9-5  8-1 

Afgelopen zaterdag was het weer zover. JO9-1 mocht in alle vroegte aantreden tegen Drechtstreek JO9-5. 

Helaas hadden we geen wissel, omdat Rijck ziek was. De jongens waren zeer gemotiveerd en dat zag je gelijk vanaf de eerste minuut. 

Toch was het Drechtstreek die het eerste doelpunt maakte, maar die werd nadat de VAR ingreep toch niet geteld. De Zwerver ging voetballen en passes werden goed doorgespeeld. Een prachtig doelpunt van Versteeg zorgde voor de 1-0. De Zwerver was los. De temperatuur was nog goed voor Jordenys want die scoorde de 2-0 en 3-0. 

Op het middenveld moest Bram een beetje loskomen maar eenmaal los was de beer los. Bram vocht voor elke meter op het middenveld. Naast hem als stofzuiger was Versteeg die weer als vanouds dribbelde maar ook het duel inging. Dit resulteerde in een mooie 4-0 waarbij Pelle een splijtende pass vanuit achteruit gaf waardoor Versteeg kon scoren. Dat Jordenys in de spits hoort maakte hij meer dan waar, want de 5-0 werd gelijk zijn hattrick. 

Achterin was Daniel heer en meester van zijn doel. De reddingen die hij maakte zorgden ervoor dat de coaches van de tegenstander tot waanzin werden gedreven. Deze keeper maakt het verschil tot winst of verlies ging er langs de lijn. Een corner, genomen door Koen, werd niet goed verwerkt door de verdediging van Drechtstreek verdween zo door een speler achter zijn eigen doelman 6-0.  Drechtstreek deed wat terug en zo werd het 6-1. Jordenys wilde meer doelpunten en zorgde voor de 7-1. 

Achterin liep Levi de gaten dicht die ontstonden door het aanvallende spel van de zwerver. Steeds meer gingen wij vooruit voetballen en dit zorgde ervoor dat Levi de bal lekker kon raken en zo de keeper volledig kansloos liet. 8-1. Pelle scoorde nog de 9-1 maar helaas had de scheidsrechter al afgefloten. Heel goed gespeeld vandaag als team. Volgende week spelen we tegen Vvgz uit op het mooie tijdstip van 8.30. 🔴⚫️⚽️


📸 Miranda Ducaat 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!