Smitweg 6
2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

Vandaag was de laaste wedstrijd van JO10-1. Gelukkig thuis op het vertrouwde veld van de Schans.
Deze keer tegen Oranje Wit JO10-6 een team waar we nog niet tegen gespeeld hadden.
Na 10 minuten gespeeld te hebben zonder doelpunten kwam Oranje Wit op voorsprong.
Niet veel later maakte Pepijn de gelijkmaker.
We waren in het ritme gekomen en gingen nu eindelijk echt voetballen.
Net voor de rust maakte Lenn de 4-1.
De tweede helft was voor De Zwerver boys een leuke helft. Iedereenkreeg wel een kans om te scoren.
We wonnen met 10-5 uiteindelijk!
Jammer genoeg was het ook de laatste wedstrijd van onze topscoorder Pepijn. Hij verhuisde vorig jaar al, maar kwam trouw samen met zijn vader elke keer naar Kinderdijk gereden.
We hebben er een mooi afscheid van gemaakt met een bal met alle namen er op.
Ook was er nog een verassing van de trainers.
Een echte beker voor alle spelers om te laten zien hoe goed we het seizoen hebben gepresteerd.
Het is toch geweldig dat we bijna elke training en wedstrijd compleet te zijn!