2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

Vandaag stonden er veel Pelikanen op het veld, want we moesten tegen Pelikaan.  De jongens waren allemaal erg wakker en speelden goed naar elkaar over. De coach had een tactische omzetting gedaan namelijk Koen achterin. Deze jongen zorgde ervoor dat het middenveld goed stond en deelde orders uit. Samen met Levi waren ze heer en meester achterin.
Chaos voor het doel van de tegenstander zorgde voor de 1-0 door Pelle en een voet van de tegenstander. Op het middenveld kon je zien dat Bram de beer een jaar ouder was geworden.  Opgeven kwam niet voor en stopte menig Pelikaan onder het kunstgras.
Een paar goede onderscheppingen van Luka zorgde voor kansen van anderen, maar het bleef 1-0 tot de rust.
Na rust moesten we scoren. We bleven goed combineren en balletjes langs de lijn. Koen had plaats gemaakt voor onze mannetjesputter Rijck achterin. Kijken aannemen spelen was de strekkking. Een combinatie tussen Pelle en Sheano zorgde voor 2-0.  En toen ging het hard. Een solo door de hardwerkende Pelle zorgde voor de 3-0. Een aanval over de zijkant tussen Koen en Pelle zorgde voor de 4-0.
Onze pannaspeler Sheano had nog wat kansen, maar het was hem niet gegund. Pelikaan kreeg wat meer ruimte en zorgde voor de 4-1 en met een prachtige actie nog 4-2.
Het was een fysiek spelletje en dat resulteerde in de laatste 8 minuten tot een aantal vrije trappen voor Pelikaan. Gelukkig stond onze uitstekend keepende Daniel zijn mannetje en tikte alsof het normaal was even een bal uit de kruising. Het slotakkoord was voor Sheano en Pelle. Zo werd het nog 5-2.