2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

VVAC VR3 - De Zwerver VR1 🚩
Vandaag na een weekje rust voor de dames van De Zwerver stond er een belangrijke wedstrijd op het programma tegen VVAC VR3. VVAC VR3 staat met 12 wedstrijden gespeeld 4 punten achter op de dames van De Zwerver, die met 10 wedstrijden 28 punten hebben behaald. Een wedstrijd waar beide ploegen er alles aan gingen doen om te winnen. Gelijk vanaf de aftrap werd duidelijk dat de dames van De Zwerver de sterkere ploeg waren en creëerden veel kansen in de eerste paar minuten. Waar een goede poging in de 4e minuut van Nathalie er nét niet in ging, zat de bal in de 15e minuut er wel in. Na dit mooie doelpunt bleven de dames mooie kansen creëren en in de 35e minuut schoot Grada de 0-2 naar binnen met een assist van Nathalie. De 0-3 werd een minuut later binnengetikt door Marije. Na de rust maakte Nathalie haar tweede doelpunt in de 48e minuut. De meiden van VVAC kregen hierna wat meer doelkansen, maar deze werden door Sanne goed tegengehouden. De meiden van De Zwerver bleven zoeken naar meer doelpunten en in de 68e minuut schoot Shannon de 0-5 erin. Het laatste doelpunt werd in de 74e minuut door Grada gemaakt door een ingedraaide corner. Ondanks dat de tweede helft wat moeizamer was, hebben de meiden de wedstrijd geëindigd met 6 doelpunten en 0 tegendoelpunten. De Zwerver staat nu 7 punten los op de nummer 2 met maar liefst 2 wedstrijden minder en 8 punten los op de nummer 3. 🔴⚫️⚽️