Mannen beker reserve zaterdag 2e ronde Groep 3 08

2988XR
RIDDERKERK
tel. 0180-420070

De Zwerver 3 door in de beker🔥🏆

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd uit tegen Rijsoord 3 op het programma voor de beker.
Veel wind afgewisseld met regen en af en toe een zonnetje daar moesten we het mee doen.
Al in de eerste minuut een mooie aanval vanuit het middenveld en een hele/hele grote kans voor Stan op de 1-0 maar hij miste.
Van tevoren zei hij nog vandaag ga ik scoren ik voel het.
Afgesproken dat hij komende week zeker twee keer komt trainen.
Maar dan toch een paar minuten later via de rechterkant werd Armando in de diepte gestuurd en ronde keihard af in de bovenhoek 1-0.
Daarna over en weer veel strijd op het middenveld en Rijsoord kwam op 1-1 wat overigens ook de ruststand was.
In de 2e helft kwamen wij door een afstandsschot van Jordy op een verdiende 2-1.
Mooie aanvallen van weerszijde zorgde er voor dat Rijsoord toch de stand via een eigen goal op 2-2 zette.
Met nog een klein kwartiertje op de klok ging Armando diep en werd neergelegd.
In vele ogen een doorgebroken speler maar dit werd anders gezien door de scheidsrechter.
Inmiddels meerdere oude garde vanuit De Kinderdijk verschenen langs de lijn om de laatste minuten mee te pikken van het 3e.
Daarna een vrije bal welke uitstekend voorgezet werd en ingekopt door onze aanvoerder Jelle en de verdiende 2-3 stond op het scoreboord.

Ook vanuit Spanje zaten onze Spanje-gangers live mee te kijken via de telefoon en waren zij ook getuige van een verdiende overwinning.
Met deze overwinning gaan we door naar de volgende ronde in de beker.

Top gedaan en een trotse coach en leider op een mooie teamprestatie.