2961AW
KINDERDIJK
tel. 078-6912840

De Zwerver JO9-1 tegen Oranje Wit JO9-6

We begonnen met een aanval wat een mooi schot opleverde, via de paal het doel inging binnen drie seconde was het 1-0. Iedereen was wakker. Daarna kwam er een mooi doelpunt uit een verdedigende actie 2-0 en daarmee gingen we de rust in.

Na de rust viel snel een tegendoelpunt 2-1.
We werden wakker geschud en daarna bleven er doelpunten komen en werd het 6-1
Ook de tegenstander benutte wat goede aanvallen wat maakte dat het 7-3 werd met nog tien minuten op de klok.

Er werd goed gevoetbald, aan beide kanten waren er goede aanvallen, er werd overgespeeld en goed verdedigd. De keepers hadden genoeg te doen. De doelen bleven een tijd leeg maar via de binnenkant paal viel er een tegendoelpunt 7-4. Daarna werd aftrap snel genoemden en we verloren de bal wat een 7-5 werd.

Na een goede verdedigende actie en een solo actie werd het 8-5 en daarna volgde 9-5. Wat ook de eindstand van deze wedstrijd werd.