Vlasstraat 1 A
2988XR
RIDDERKERK
tel. 0180-420070

Na 15 overwinningen op rij,  haalde Mo13 vandaag haar Waterloo uit bij Rijsoord (3-1).

Vanochtend in de vroegte gingen we vol goede moed naar Rijsoord met 15x winst op rij. Al snel bleek dat de meiden van Rijsoord een sterke tegenstander was en dat we aan de bak moesten. Anne en Sietske speelden beide een sterke wedstrijd tegen een uitstekende voorhoede van Rijsoord.  Rijsoord wist toch 2x te scoren in de 1ste helft en ging met een terechte voorsprong de rust in.  Na een frisse drank in de rust, kwamen de meiden van De Zwerver vol spirit de tweede helft in. Snel scoorde Emma dan ook de 2-1. Helaas wist Yasmina net niet de 2-2 te maken. Met een mooi doelpunt wist Rijsoord vervolgens de voorsprong toch uit te breiden naar 3-1, wat ook de uitslag is geworden. Helaas verloren, maar Rijsoord was vandaag net iets beter.

Volgende week pakken we thuis de draad weer op tegen VVGZ.