Bas Verhoevenweg 5
2952BV
ALBLASSERDAM
tel. 078-6930575

Gisterenavond stond de wedstrijd tegen Alblasserdam jo10-1 op het programma. We hadden wat geblesseerde spelers. Gelukkig wilde Maxim meedoen van jo10-2. We begonnen de wedstrijd zeer sterk en stonden ook binnen 1 minuut voor met 0-1 en 0-2. Maxim was vaak zeer gevaarlijk met zijn voorzetten en hier wist de keeper van Alblasserdam geen raad mee. Bram mocht helaas maar 12 minuten spelen en dat deed hij op zijn Brams. Vol gas en nooit opgeven. Het veld was aardig glad, waardoor menig bal doorgleed. Een zondagsschot zorgde voor  1-2. Gelukkig werd de marge snel weer 2. En heel snel 1-4. Alblasserdam schoot vaak van verre afstand, maar gelukkig had Daniel weer wat katachtige reddingen. Het spel golfde op en neer waarbij Pelle achterin goed speelde in de opbouw. Alblasserdam kwam wat meer in de wedstrijd en De Zwerver werd laks. Dit zorgde uiteindelijk voor een ruststand van 4-5. In de rust kwam Levi erbij. Hij was iets later door een feest van iemand uit de gemeente NL. De jongens hadden een duidelijke opdracht, blijven spelen, gun elkaar de bal en dan komen de doelpunten. Het duo Levi en Rijck zorgde ervoor dat er rust achterin was en er geen bal meer doorheen kwam, waarbij anders altijd Daniel nog stond. Alblasserdam kwam steeds meer onder druk te staan en moest diverse cornerballen weggeven. Deze werden zeer goed genomen door Koen en dit resulteerde in een drietal doelpunten. De combinaties tussen het middenveld en sheano als spits werden steeds beter. Dit zorgde ervoor dat sheano ook 4x wist te scoren. De voorzetten van Maxim bleven komen en hierdoor kon Koen ook twee x scoren. Op het einde had de trainer nog een verrassing De witte Keniaan Rijck mocht in de spits. Bambi op glad ijs. Het onvoorstelbare gebeurde. Balverlies op het middenveld van Alblasserdam zorgde ervoor dat Maxim een steekpass kon geven op Rijck. Die zette zijn turbo aan en scoorde zijn eerste doelpunt ooit in het shirt van De Zwerver. Eindstand 4-15. Goeie overwinning van de jongens ze bleven voetballen en elkaar de bal gunnen. Aanstaande zaterdag mogen we thuis tegen Peursum. 🔴⚫️⚽️