Groot Karreveld 1
3335DH
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6100141

Gisteren stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Dit keer tegen Groote Lindt. Na een goede oefencampagne waren we vol goede moed. Het veld was aardig bevroren en ook aan de kleine kant. We begonnen de wedstrijd goed met goed positiespel. De tegenstander was alleen feller. Helaas stond de keeper steeds in de weg en Groote Lindt kwam steeds vaker bij het doel van Daniel. Gelukkig was Daniel alert en redde een paar keer. Een counter van Groote Lindt en een foutje achterin zorgde voor de 1-0. Toen verloren de jongens het overzicht. Groote Lindt rook bloed en gingen erop en over 3-0 met de rust.
De trainer wist het even niet meer. De tweede helft moest men uit een ander vaatje gaan tappen. Met Bram de beer voorop in de strijd ging De Zwerver beter voetballen. Groote Lindt wist het niet meer. Pelle was fel en had goede combinaties met Koen op het middenveld. Dit zorgde voor de 3-1 en 3-2. Er zat meer in.
Levi was totaal anders dan de eerste helft en zorgde voor gevaar vanuit achteren. Rijck was de tweede helft ook een vertrouwd gezicht. De 3-3 stond op de rol en die kwam er ook door Koen. Beide partijen gingen voor de winst. Sheano ging goed diep spelen en zorgde voor ruimte maar helaas schoot hij op de paal.
En zoals de het in de voetbalwereld gaat als je niet scoort dan doet de ander het. In de laatste minuut scoorde Groote Lindt  de 4-3. Twee totaal verschillende helften gezien. Volgende week beter.🔴⚫️⚽️